Vem riktar vi oss åt?

Målgrupper

 

Loud Grrrl verkar för en normbrytande och jämställd musikbransch och vänder sig därför i första hand till den som identifierar sig som tjej/kvinna/icke-binär/trans. Annars är Loud Grrrl öppen för alla, oavsett erfarenhet. Har du kanske en gammal dröm om att skriva låtar och spela i band? Eller har du ett band som spelat ihop ett tag och behöver hjälp att ta nästa steg? Detta, eller något annat, kan vara anledning för dig att söka dig till Loud Grrrl!

Varför Loud Grrrl?

Syfte och värdegrund

 

Hos Loud Grrrl har du rätt att bli sedd utifrån vem du är och du skall känna dig fri att skapa utifrån dina förutsättningar. I våra replokaler ska det alltid finnas öppenhet och medmänsklighet. På våra arrangemang skapar vi pepp och spelglädje. På våra workshops delar vi kunskap och gemenskap. Här går människovärdet alltid före marknadsvärdet.


Loud Grrrl är ett projekt i ABF:s regi, med syfte att genom normkritiskt arbete erbjuda underrepresenterade grupper större möjligheter att spela musik på egna villkor. Loud Grrrl ingår som ett projekt under 50/50-nätverkets satsning för en jämställd musikscen, samt under ABF:s egna D.I.Y-koncept.

©2017 by Loud Grrrl Göteborg